Kiemelt ajánlatok

Hanga Vendégház

Kőtenger Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Spirit Apartman

Margaréta Apartman Ház

Elisabeth apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Bónom-zugi nyaraló

Platán Panzió

Legénd Üdülőfalu

Balogh-Szatmári Kúria

Fekete Macska Panzió

Életfa vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Eszter-Magánszállás

Somogy megye, 7500 Nagyatád, Petőfi tér 12.

Kényelmes tetőtéri apartman, nyugodt, családias környezetben, tágas udvarral. A közelben termálfürdő, és sok programlehetőség.

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Szantner Zoltánné
Telefon: 06-30/4315076
Mobil:
E-mail cím: szantnerm@freemail.hu
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

Nagyatád kellemes hangulatú, parkos-ligetes, virágos kisváros, mely ideális feltételeket biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak, számos szabadidő-eltöltési és szórakozási lehetőséget tartogatva az ide érkezőknek. A település a horvát határ közelében, Magyarország délnyugati régiójában, Belső-Somogy déli részén, a Balatontól 60 km-re délre fekszik. A város tiszta levegőjével, rendezett utcáival, virágos parkjaival rendkívül vonzó az idelátogatók számára. A várost körülölelő festői szépségű erdők a vadászok és a turisták számára egyaránt tartalmas időtöltést kínálnak.

Nyugodt, csendes, családias környezetben tetőtéri apartmanunk egész évben várja a pihenni vágyó és átutazó vendégeinket. A házzal szemben jó levegőjű, csendes park és játszótér található. A Városi Termál- és Strandfürdő és a Tanuszoda gyalogosan is könnyen megközelíthető.

Apartmanunk 3 szobás, 8 férőhelyes (3-3-2), közös erkéllyel. Tágas, klimatizált nappali, kábel tv-vel. Felszerelt konyha és külön szociális helyiségek. Korlátlan internet hozzáférési lehetőség.

Tágas udvarunkban parkolási, szabadtéri grillező, bográcsozási lehetőségek szolgálják vendégeink kikapcsolódását.

Környék, programlehetőségek:

A település a gyógyturizmus egyik központja.A város büszkesége a XX. század elején épült Termál- és Gyógyfürdő, amely az ország egyik legjobb hatású minősített - fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas – gyógyvizével várja látogatóit. A létesítmény a város szívében elterülő, évszázados vadgesztenyefák és örökzöldek alkotta Széchenyi park közepén található. Lúgos artézi vize kénben, szénhidrátban, brómban, bórsavban gazdag, amely fogyasztásra éppúgy alkalmas, mint fürdőkúrákra. A fürdőt különösen reumatikus panaszok esetén és gyomorproblémák enyhítésére ajánlják. A fedett részben több, különböző hőmérsékletű medence található, míg a külső részen egy nagyobb, termálvízzel feltöltött strandmedence és egy gyerekmedence fogadja az év minden szakában a látogatókat.

A város egyedülálló idegenforgalmi látványossága a világhírű Nemzetközi Faszobrász Alkotótelep – más néven Szoborpark -, ahol több mint 60 monumentális alkotás fogadja az érdeklődőket.

A természeti szépségek iránt vonzódó látogatóknak a Parkerdő, a Csónakázó-tó és a környék erdeinek turistaútjai nyújtanak kellemes szórakozást.

A város jó lehetőséget kínál a szabadidős és a versenyszerű sportoláshoz. A sakktól a küzdősportokig szinte valamennyi sportág képviselteti magát. Jelentős sportesemény az évente rendezett nemzetközi Ironman Triatlon verseny.


   


Vissza a kereséshez »